Sady Rajewscy

Jak to robimy?

Sok! Niby prosta sprawa, ale można tak wiele rzeczy zepsuć w trakcie jego produkcji, że nawet nie
macie pojęcia. Jest mnóstwo pułapek na drodze do wysokiej jakości, naprawdę potrzeba wytrwałości,
ale też determinacji aby sok powstał zgodnie z ideą i filozofią przyświecającą nam od zawsze. Po
pierwsze sad, samo jego prowadzenie jest naprawdę wyzwaniem, jakość owoców to efekt prób i
błędów, lat obserwacji. Zbiór i przechowywanie – nie taka łatwa sprawa aby utrzymać przede
wszystkim twardość jabłek na najlepszym poziomie do czasu uch przetłoczenia. W końcu dokładna
selekcja – dla nas proces naturalny, ale nie oszukujmy się, nie wszyscy to robią tak skrupulatnie. I
wreszcie samo tłoczenie – czystość i lojalność wobec odmian to podstawa, skupienie na aromacie,
zapachu, dobór maszyn, kontrola jakości i temperatury aby zachować optimum. Finalnie trafia w
Wasze ręce butelka, w której zamknięte są wyłącznie najlepsze jabłka i.. nasze serce.

Back to top